DIY-handcrème

Geschreven door Redactie

Nu door het handen wassen en het gebruik van handgel, onze handen een stuk droger zijn als voorheen hebben wij een leuke DIY-handcrème. Met deze simpele DIY-handcrème kun je eindelijk doei zeggen tegen je schrale huid. 

Wat heb je nodig? 

  • 2 eetlepels shea butter
  • 2 eetlepels ontgeurde kokosolie
  • 2 eetlepels zoete amandelolie
  • 1 eetlepels bijenwas pastilles 
  • Essentiële oliën 

Wat moet je doen?

Meng de shea butter, kokosolie, amandelolie en bijenwas samen in een kommetje. Om de producten goed te kunnen mengen is het belangrijk om het kommetje te verwarmen terwijl je dit doet. Hiervoor kun je het kommetje plaatsen boven een pan met kokend water. Laat het mengsel vervolgens even afkoelen. Voeg na 5 minuten een paar druppels van jouw favoriete essentiële oliën toe en roer het een paar keer door de crème heen met een tandenstoker of een satéprikker. Pak een schoon potje erbij en giet de vloeibare crème erin. Laat hem nu een paar uur uitharden.