Voorbereid op pad

Bij Van Grinsven Medical in Almere-Haven vind je de producten die je nodig heb om veilig over straat te gaan en gezond te blijven.


De coronamaatregelen versoepelen steeds meer en mensen kunnen langzamerhand hun beroep weer uit oefenen.

Toch zijn er wel nog veel voorwaarden waar iedereen zich aan moet houden. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om een mondkapje te dragen tijdens het reizen met het openbaar vervoer. Nog niet in huis? Dat hoeft geen probleem te zijn!  


Bij Van Grinsven Medical aan de Meerstraat 34 in Almere-Haven verkopen ze van goedgekeurde mondmaskers, desinfectie middelen tot aan handschoenen. Alles is uit voorraad leverbaar. Om jou veilig door deze coronacrisis heen te slepen. Het is geen bezoekadres. Bekijk voor meer informatie op de website, www.vangrinsvenmedical.nl 


Onze Ambassadeurs