Verjaardagsdonuts bij Dunkin’ Donuts!

Geschreven door Redactie

Wil jij iemand verrassen met heerlijke donuts voor zijn of haar verjaardag?

De lekkerste donuts haal je natuurlijk bij Dunkin’ Donuts, en nu hebben ze ook verjaardagsdonuts! Dus wil jij iemand verrassen die binnenkort jarig is? Je kunt je eigen verjaardagsbox samenstellen. Hierbij kun je de kleur en de vulling van de donuts kiezen. Ook kun je je leeftijd doorgeven en dan wordt er een donutbox speciaal voor jou samengesteld, of voor iemand die je wilt verrassen natuurlijk! Je kunt ze gemakkelijk online, waarbij je de keuze hebt om ze af te halen of te laten bezorgen. Laten bezorgen kan vanaf een bedrag van 19,95 euro. En boven de 45,50 euro betaal je geen bezorgkosten.

Kijk op de website van Dunkin’ Donuts voor de verjaardagsdonuts: www.dunkindonuts.nl.