Paviljoen de Oostvaarderd opent haar deuren op 1 juni

Geschreven door Redactie

Paviljoen de Oostvaarders, het restaurant van Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere, opent na de gedwongen sluiting sinds 16 maart weer haar deuren op maandag 1 juni om 12 uur.

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders incl. de toiletten is de hele maand juni alleen voor de horeca geopend.    

 

Wandelaars en overige bezoekers zijn vanaf 1 juni dagelijks van 10 tot 17 uur (1 juni vanaf 12 uur) van harte welkom in het restaurant met uitzicht op natuurgebied de Oostvaardersplassen tussen Almere en Lelystad voor koffie, taart, lunch of een borrel. Ook groepen kunnen hier (op 1,5 meter)  terecht voor vergaderen of de Oostvaarders high tea in de aparte ruimte, de Almerekamer.  

 

Maximaal 30 personen 

Reserveren is verplicht, dit gebeurt ter plaatse bij de entree. Vol is vol want conform de corona regelgeving mogen tot 1 juli maximaal 30 personen exclusief personeel in het gebouw aanwezig zijn. Men kan er dan voor kiezen om even buiten te wachten of eerst een wandeling te maken. Het restaurant verwacht veel aanloop en hoopt op deze manier de meeste mensen blij te kunnen maken met een plekje. Dit zijn de spelregels vanaf 1 juni voor de openstelling van de horeca:  

• Reserveren is verplicht, dit gebeurt ter plaatse bij de entree 

• Bij aankomst vindt een gezondheidscheck plaats 

• Geen toegang bij verkoudheids- en/of griepklachten  

• Handen wassen of desinfecteren bij binnenkomst  

• Vol is vol: maximaal 30 gasten in het restaurant 

• Houd 1,5 meter afstand  

• 2 personen aan één tafel is ok, bij 3 of meer afstand van 1,5 meter, tenzij je aantoonbaar uit één huishouden komt 

• Volg de aanwijzingen van ons personeel op 

• Betaal zo veel mogelijk elektronisch  

• Doordeweeks zijn de expositie en de panoramaruimte in het gebouw bij aanwezigheid van een vrijwilliger van Stad & Natuur toegankelijk voor restaurantgasten.  

Groen, gezond en duurzaam  

Bij Paviljoen de Oostvaarders geniet je dagelijks van duurzaam, groen en gezond eten en drinken. Waar mogelijk wordt gewerkt met biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Lekker, gezond én duurzaam!  


Onze Ambassadeurs