Zomervakantie back-up

Geschreven door Redactie

Deze maand begint de zomer weer.  

Vanaf 20 juni is het dan eindelijk weer zomer. Het seizoen van de zon, warmte en vakantie.

Dat laatste gaat voor veel mensen dit jaar waarschijnlijk niet door. Maar wat kun je toch doen om een zomervakantie gevoel te hebben? 

Hou een buurt-bbq 

Doe dit natuurlijk wel op gepaste afstand. Veel mensen gaan tijdens de vakantie naar een camping. Tijdens het diner, eten veel andere gezinnen om jou heen ook. Samen eten is de oplossing om het campinggevoel deze zomer terug te krijgen.  

Ga een stukje varen 

Ga je wel eens naar het buitenland op vakantie en huur je daar een boot? Ga er eens op uit in Nederland. Ook hier zal het water en de lucht lekker warm zijn en je zult plekken ontdekken die je nog nooit hebt gezien.  

Maak ijsjes  

Kom jij in het buitenland ook altijd de lekkerste ijsjes tegen? Veel smaken en soorten kom je in Nederland niet tegen. Toch kun je deze ijsjes ook zelf maken. Speur wat rond op internet en vind de lekkerste recepten.  


Onze Ambassadeurs