Vis à Vis herstart kaartverkoop voorstelling ROBOT

Geschreven door Redactie

Theatergezelschap Vis à Vis herstart de kaartverkoop voor het spektakeltheater ROBOT. Dat meldt een woordvoerder. Vanaf 12 augustus is de openluchtvoorstelling op het terrein aan het Almeerderstrand weer te zien.

De kaartverkoop van het evenement was stil gelegd in verband met de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Na flink puzzelen ziet Vis à Vis een mogelijkheid om de voorstelling weer op te voeren. Verschillende partners, fondsen en sponsoren dragen daaraan bij. Ook de gemeente Almere heeft mee gedacht, met name op het gebied van veiligheid.

"In plaats van de gebruikelijke 750 bezoekers kunnen er nu 135 personen terecht voor de voorstelling", zegt een woordvoerder. "Dat er meer dan honderd bezoekers komen, mag omdat we in de categorie buitenactiviteiten vallen."

Onze Ambassadeurs