Collecteweek Maag Lever Darm Stichting bijna van start

Geschreven door Redactie

Van 15 tot en met 20 juni 2020 staat de collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting gepland. Ook in Almere zouden collectanten langs de deuren gaan. Dit jaar gaat dat anders dan voorgaande jaren vanwege het coronavirus. Toch gaat de collecte wel door.

Dit jaar collecteert de MLDS met een kartonnen collectebus waarop een grote QR-code staat afgebeeld. Er kan mobiel gedoneerd worden door de QR-code te scannen op de collectebus. Deze code kan door de gever vanaf een afstand gescand worden, waardoor de richtlijn van 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft.

Ook in Almere wordt er volgende week gecollecteerd. In juni zijn de emballage bonnen van Albert Heijn Weernekers in Almere Kruidenwijk voor MLDS. Wil je ook collecteren of folderen in Almere voor MLDS? Bel of stuur een berichtje naar Ad van Loon via +3161478 1264.