Almere City FC strikt clubtrouwe ‘hooligan’

Geschreven door Redactie

Almere City FC heeft het aflopende contract van Tim Receveur met een jaar verlengd. De 28-jarige middenvelder moest door een knieblessure het afgelopen seizoen noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan, maar wil in de nieuwe voetbaljaargang weer vlammen voor de club. 

Receveur, voordat hij geblesseerd raakte aanvoerder van de hoofdmacht, is bezig aan zijn tweede periode bij Almere City FC. Van 2013 tot 2016 droeg hij ook al het shirt van onze club. Na zijn geluk beproefd te hebben bij VVV-Venlo en De Graafschap keerde de middenvelder in 2018 terug in het Yanmar Stadion. Hij heeft momenteel exact honderd wedstrijden in het Almeerse tricot achter zijn naam staan. 

,,Het is fantastisch dat de club zoveel vertrouwen in mij heeft. Dat vertrouwen wil ik dubbel en dwars terugbetalen”, reageert Receveur, die in het Yanmar Stadion een publiekslieveling is en door de supporters gekscherend de bijnaam ‘hooligan’ heeft gekregen. 

,,Ik wil verder met het project waar Almere City FC en ik al lang mee bezig zijn. In totaal heb ik immers al 5,5 jaar bij de club gespeeld. Dat voelt bijzonder en daar komt nu dus nog een seizoen bij. Ik heb een langdurige blessure achter de rug en wil nu weer belangrijk zijn voor de ploeg. Het droomdoel is om het vijfjarenplan van de club komend jaar te bekronen met promotie naar de Eredivisie.” 

Technisch manager Teun Jacobs: ,,Tim is een jongen die al heel wat jaren bij de club heeft gespeeld. Hij is een hele positieve jongen, die zich op alle mogelijke manieren voor Almere City FC inzet. Bovendien is hij een natuurlijke leider, waarmee hij ook belangrijk is voor de rest van de groep. Door een zware blessure heeft Tim het afgelopen seizoen helaas moeten missen, maar hij heeft hard geknokt om terug te komen. We hopen dat hij komend seizoen kan laten zien dat hij weer de ‘oude’ Receveur is.”

Onze Ambassadeurs