Arjan Jolie en Bart van der Wolf nieuw trainersduo Almeerse Hockey Club

Geschreven door Redactie

Hoofdklasser Almeerse Hockey Club heeft Arjan Jolie en Bart van der Wolf aangesteld als nieuw trainersduo voor de eerste mannenploeg. Ze zijn het komend seizoen de opvolgers van Pasha Gademan en Bert Remmerswaal, die vertrekken bij de club.

Als actief speler was Arjan Jolie in het verleden de aanvoerder van Heren I. Bovendien was hij, nadat hij gestopt was, de coach van Dames I. Van der Wolf was jaren de vaste assistent-trainer van Alex Verga bij Heren I.

Het duo Jolie/ Van der Wolf is niet de eerste keus van de club. In eerste instantie wilde het bestuur de Duitser Robin Rosch vastleggen. Hij leek na veel gesprekken de nieuwe hoofdcoach te worden, maar op het laatste moment kwamen coach en club er financieel toch niet uit.


Onze Ambassadeurs