Wij zoeken stagiaires

Geschreven door Redactie

Vind jij het leuk om redactionele artikelen te schrijven? Ben jij graag op de hoogte van het laatste nieuws en deel je dit graag? Dan hebben wij de ideale stageplaats voor jou!

Als redactiemedewerker van Ons Almere houd jij je bezig met het verslaan van het lokale nieuws. Je bezoekt evenementen, gaat bij ondernemers langs, bekijkt speciale gebeurtenissen en deelt dit met heel Almere. Wil jij ervaring opdoen in de redactionele/krantenwereld? Dat komt goed uit, want wij zoeken per heden een stagiair voor de redactie!

Wat ga je doen?  

Je ondersteunt het redactieteam met het plaatsen van artikelen op de platformen van Ons Nieuws B.V. en haar sub labels;

Je activeert fans op onze eigen social media kanalen en zorgt voor crosspromotie met bekende Almeerders, bedrijven en bewoners;

Je houdt interviews met prominente Almeerders en doet hiervan verslag;

Je schrijft mee aan de artikelen in de krant;

Je houdt online winacties op onze social media kanalen en onderhoud deze;

Je deelt de resultaten van de campagne met de betreffende afdeling of de Project Manager(s).

Wat bieden wij?

Een uitdagende stage binnen een zeer dynamisch, jong en groeiend mediabedrijf. Hierin krijg je de mogelijkheid om jouw kennisniveau te vergroten op het gebied van redactionele artikelen schrijven, crossmedia en online marketing. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Je hebt leuke collega’s die ook echt geïnteresseerd in je zijn. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je mag deel uitmaken van een team met grenzeloze ambities, alleen dit jaar al worden er een krant en twee nieuwe online nieuwsplatformen gelanceerd in Nederland.

Herken jij jezelf in dit profiel?  

Je bent derde- of vierdejaarsstudent in Redactie, Marketing, Communicatie of Media Management;

Je bent op zoek naar een meewerkstage;

Je hebt een ongeremde interesse voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van redacteurschap;

Je bent tweetalig (NL/ENG), zowel mondeling als schriftelijk;

Je hebt kennis van Microsoft Office, Photoshop en social media;

Je hebt een proactieve houding en bent in staat zeer zelfstandig en accuraat te werken;

Je hebt affiniteit met Almere en de verschillende onderwerpen;

Je hebt géén 9-tot-5-mentaliteit;

Je bent bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Almere;

Je bent meteen beschikbaar en kan minimaal 4 dagen per week stagelopen (stageperiode is bespreekbaar);

Naast hard werken hou je ook van hard lol maken. Bij ons kun je iedere dag poolen, tafelvoetballen, gamen, relaxen, kletsen en nog veel meer!

Wie zijn wij?

Ons Nieuws is een nieuwe uitgever op het gebied van hyper-lokaal nieuws. Wij hebben in september 2018 Ons Almere gelanceerd en binnen 6 maanden is dit uitgegroeid tot het grootste online nieuwsplatform van Almere. Sinds september 2019 brengt Ons Almere ook de gratis maandelijkse huis-aan-huiskrant uit in heel Almere.

Daarnaast is op 1 september 2019 het online nieuwsplatform Ons Gooi gelanceerd en zijn wij sinds 21 december 2019 ook actief met Ons Lelystad. Wanneer alles volgens plan verloopt zullen er jaarlijks 3 online nieuwsplatformen en 2 huis-aan-huis kranten aan de portefeuille worden toegevoegd. 

Herken jij je in deze vacature? 

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie en CV met pasfoto. Deze kun je sturen naar info@onsalmere.nl. Vermeld in de motivatie wat jou persoonlijk aantrekt aan deze vacature. Hier zijn wij erg benieuwd naar!

Onze krant nog niet ontvangen?