Nieuw stadsspel voor Almere: Ontsleuteld

Geschreven door Redactie

De komende periode is Almere het toneel van een groots opgezet interactief spel waaraan jong en oud kan meedoen. Het heet "Ontsleuteld". 

Waan jezelf een heuse spion en traceer door aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Almere. Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever! 

"Ontsleuteld" is een razend spannend interactief stadsspel dat op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes!
 Houdt je telefoon goed bij de hand want er kan zomaar contact met je worden opgenomen. Meld je aan met je vrienden, familie of collega's, maar alleen mag ook.


Het spel is een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrij gespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen. 

Dit uitstapje is geheel corona-proof in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel met elkaar verbonden voelt! Kortom: het ideale uitje bij jou in de buurt.  Meer weten? Kijk op www.ontsleuteld.nl  





Onze Ambassadeurs