Almere City sluit trainingskamp af met winst op Jong Ajax

Geschreven door Redactie

Almere City FC heeft deze week afgesloten met een overwinning tegen Jong Ajax. City won het oefenduel tegen de Amsterdammers met 2-0.

In het Yanmar stadion zaten vanwege de coronaregels ongeveer 800 mensen op de tribune. Voor City FC scoorden Mees Kaandorp en Jelle Goselink in de eerste helft.

De ploeg van trainer Ole Tobiasen was deze week op trainingskamp in eigen stad. Het team verbleef in het Van der Valk hotel in Almere. Vanuit daar werd er gewerkt aan de sfeer binnen de ploeg. Er werd getraind, maar er was ook ruimte voor ontspanning.

City is in voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De profs wonnen eerder al van DWS (6-0) en Jong FC Utrecht (1-0). De competitie voor de Almeerse begint op zondag 30 augustus met een thuiswedstrijd tegen MVV.