Kaarverkoop voor Ally's Drive-in begonnen

Geschreven door Redactie

Ally’s Drive-in bij Almere Poort heeft de kaartverkoop gestart voor 3 dagen van theater, cabaret en film vanuit de eigen auto. Met een 16 meter breed scherm en genoeg parkeerruimte wordt de Amerikaanse traditie van de drive-in naar Almere gehaald in het weekend van 28, 29 en 30 augustus.

Uit een survey onder het publiek blijkt de grootste filmfavoriet de ultieme drive-in klassieker Grease. Deze film draait op 28 augustus na zonsondergang. Bezoekers zetten hun radio op de juiste frequentie en zullen tijdens het inrijden en placeren kunnen genieten van een live muzikaal voorprogramma. Met een bak warme popcorn op de schoot en de zon die ondergaat start de film.

Op zaterdagavond 29 augustus worden de dinosaurussen van Jurassic Park op ware grootte getoond op het 16 meter brede scherm. De drive-in cinema experience zal op zondag 29 augustus afgesloten worden met de toepasselijke horrorfilm 28 Days Later waarin we veilig in onze auto kunnen zien hoe een pandemie werkelijk kan uitpakken. 

De kaarten voor zowel de matinee-voorstelling als de filmavonden zijn alleen in de voorverkoop en online beschikbaar via allydrive.in. Een kaartje wordt gekocht per auto. De filmavonden kosten early bird 29 euro en zijn inclusief voorprogramma en een bak warme popcorn. De matineevoorstellingen hebben beperkte hoeveelheid plaatsen en kosten early bird 49 euro per auto. De voorstellingen zijn zowel direct op het podium te volgen en via de live video-registratie op twee LED-schermen naast het podium. De organisatoren benadrukken dat er een beperkte hoeveelheid kaarten beschikbaar zijn.


Onze Ambassadeurs