Bewaakte fietsenstallingen krijgen toegangssysteem en zijn 24/7 geopend

Geschreven door Redactie

Vanaf november krijgen de bewaakte fietsenstallingen in Almere Stad (Hospitaaldreef, Stadhuispromenade en Schrijverstraat) een nieuw toegangssysteem.

Bezoekers moeten binnenkort een fietspas of QR-code gebruiken om hun fiets te parkeren of op te halen. Stallingen voorzien van dit nieuwe toegangssysteem zijn voortaan dag en nacht geopend. Bezoekers hoeven dus nooit meer de openingstijden van de fietsenstallingen in de gaten te houden. De fietsenstallingen worden in november gefaseerd omgebouwd. 

24/7 camerabewaking

De drukbezochte fietsenstallingen aan de Hospitaaldreef, Stadhuispromenade en Schrijverstraat zijn voortaan op ieder moment van de dag (en nacht) te gebruiken. De stallingen zijn voorzien van camerabewaking waardoor er live wordt meegekeken in de fietsenstalling.

Fietspas of QR-code aanvragen

De fietspas of QR-code kan digitaal aangevraagd worden via het e-loket van Parkeerservice. De fietspas kost eenmalig € 5,00. Het is ook mogelijk om in plaats van een fietspas een QR-code aanvragen, deze is gratis. De fietspas of QR-code kan ook fysiek aangevraagd worden. Hiervoor dient een afspraak gemaakt te worden bij Parkeerservice via 036 534 32 02.

Onze Ambassadeurs