Daniël Breedijk tekent contract bij City FC

Geschreven door Redactie

Daniël Breedijk heeft een contract getekend bij voetbalclub Almere City FC. De 25-jarige centrale verdediger heeft zich vastgelegd voor twee seizoenen en komt van FC Dordrecht.

De afgelopen tijd was hij op proef al bij de club. Hij trainde mee en speelde tijdens het oefenduel tegen ADO Den Haag mee. Daarbij heeft hij zich van zijn goede kant laten zien, schrijft Almere City FC.

Technisch manager Teun Jacobs: "Daniël is met vlag en wimpel geslaagd voor de proefperiode. Hij is een uitstekende verdediger met een goede inspeelpass en heeft bovendien al meer dan 130 wedstrijden ervaring op zijn CV. Hij kan andere selectiespelers helpen en coachen."

Breedijk: "Ik heb de afgelopen periode een zeer goed gevoel gekregen bij de club. Alles klopt bij de ambitie die is uitgesproken. De clubleiding zorgt ervoor dat er geen excuses zijn om met deze selectie niet de strijd aan te gaan om promotie. Dat geeft veel positieve energie."

Daniël Breedijk speelde van 2013 tot 2018 bij Sparta Rotterdam. Daar speelde hij 53 wedstrijden voor de hoofdmacht. De laatste anderhalf jaar droeg hij het shirt van FC Dordrecht. Hij kwam 72 officiële wedstrijden uit voor die club en scoorde daarbij vijf keer.

Onze Ambassadeurs