Speciale actie muziekstudio Jenaflow

Geschreven door Redactie

Muziekstudio Jenaflow heeft een speciale zomeractie geïntroduceerd. Voor iedereen die graag een eigen liedje op wil nemen zijn er nu scherpe prijzen bij de muziekstudio.

Jenaflow is opgericht voor artiesten die nog een muzikaal doel te bereiken hebben. De muziekstudio in Almere Poort heeft al diverse artiesten zoals Stefania, DJ Alvaro en Lisa Michels over de vloer gehad. Ook biedt Jenaflow de ruimte aan Almeerse talenten zodat ook zij de kans hebben om hun muziek op te nemen.

Vooral voor beginnende artiesten kan het erg lastig zijn om een goede muziekstudio te vinden. Vaak de zijn de huurkosten van een muziekstudio erg duur en moet er vaak gewerkt worden onder tijdsdruk. Met scherpe tarieven, genoeg opnametijd en A-klasse kwaliteit aan studioapparatuur wil Jenaflow in Almere en omstreken een verschil maken en werken aan innovatieve muziekprojecten. Zo kunnen ook beginnende artiesten een nieuwe stap maken in de muziekwereld.

Jenaflow is anno 2020 aan het specialiseren op het gebied van muziekproductie voor bedrijven. Voorbeelden zijn muziek voor apps, filmmuziek, muziek voor presentaties en radiojingles. Zo hoopt de muziekstudio nieuwe klanten aan zich te binden.

Meer informatie over de actie van de muziekstudio in Almere Poort is te vinden via www.jenaflow.com. Contact met Jenaflow opnemen kan via info@jenaflow.com of telefonisch via 06 1919 4777.


Onze Ambassadeurs