Vandaag maak je kans op een Persoonlijk stylingsadvies van by Maggie t.w.v. 129,00 euro!

Geschreven door Redactie

Geniet van een nieuwe outfit van by Maggie! Met deze mooie prijs krijg jij een persoonlijk stylingsadvies van Maggie in haar winkel by Maggie aan de Cinemadreef. Meld je aan voor deze winactie!

Wil jij kans maken op deze leuke en gave prijs t.w.v. 129,00 euro? Laat je gegevens achter bij de prijs van 7 september en je doet mee. We laten je de volgende dag weten of je hebt gewonnen. Je kunt je aanmelden bij de volgende site: https://onsalmere.nl/verjaardag.


Over by Maggie

By Maggie is een dameskleding winkel op de cinemadreef. Het is belangrijk dat jij HAPPY de deur uitloopt, dat je het gevoel hebt dat er echt naar je geluisterd wordt. Je krijgt persoonlijk stylingsadvies op maat.

By Maggie vind het belangrijk dat iedereen zich lekker in haar vel voelt. Samen jou komen ze tot een mooie outfit. Een spiegel moment waar je blij van gaat worden met tips voor leuke combi’s of een stapje uit je comfort zone. 


Lijkt het je leuk om direct een persoonlijk stylingsadvies te boeken? Neem dan een kijkje op de website van by Maggie en neem contact op! 



Onze Ambassadeurs