Almeerder proefkonijn op een van de eerste internationale cruises sinds corona

Geschreven door Redactie

Almeerder Stefan Driehuijs zit als proefkonijn op een van de eerste internationale cruises sinds de lockdown. Door de coronacrisis kwam het verkeer van cruiseschepen een paar maanden terug letterlijk stil te liggen.

Inmiddels begint ook dat langzaam weer op te starten. Driehuijs mag op het Duitse cruiseschip Mein Schiff uittesten hoe een cruise in tijden van corona bevalt.
 De Almeerder werkt bij een Amsterdamse touroperator en is ook aan boord om een videoverslag te maken over hoe het op een schip gaat ten tijden van corona. Bijvoorbeeld dat iedereen voor het aan boord gaan een negatieve coronatestuitslag moet laten zien, en dat er aan boord een mondkapje gedragen moet worden.

Onze Ambassadeurs