Fit, vitaal en lekker gezond! Fitwinkel opent nieuwe winkel in Almere.

Geschreven door Redactie

Na de opening van Fitwinkel Arnhem, Hengelo, Helmond, Naaldwijk en Oosterwolde volgt dit jaar opnieuw een opening van een nieuwe Fitwinkel. Op 14 september opent Fitwinkel Almere haar deuren.

Ondanks dat consumenten steeds vaker online kopen heeft Fitwinkel in de afgelopen vijf jaar vier nieuwe vestigingen geopend in samenwerking met fantastische franchisenemers. Een online webshop en fysieke winkels die elkaar perfect aanvullen, dat is de filosofie die leeft bij Fitwinkel. Klanten geven aan het prettig te vinden zich online te kunnen oriënteren waarbij ze in de winkel de mogelijkheid hebben om te kunnen testen, ervaren en beleven. Dit in combinatie met advies van een product specialist of personal trainer resulteert in de beste klantbeleving.

Richard Boomkamp de franchise ondernemer van Fitwinkel Almere is acht jaar geleden begonnen in Hengelo met zijn eerste Fitwinkel. Na een succesvolle opening van Fitwinkel Oosterwolde opent hij nu zijn derde Fitwinkel vestiging.

Richard hecht veel waarde aan een gezond en fit leven. Zijn streven is om mensen te helpen een sportief doel te behalen, zoals afvallen, conditie verbetering, herstellen van een blessure of spieren versterken. Om de reistijd te verkorten voor de inwoners uit Flevoland en delen van Noord Holland en Utrecht en nog meer mensen te helpen hun sportieve doelen te behalen opent hij nu zijn derde winkel. Lorenzo Siebeler wordt de vestigingsmanager van Fitwinkel Almere. Lorenzo is jarenlang werkzaam geweest bij één van de grootste fitnessketens in Nederland en beschikt over de nodige kennis en ervaring welke hij heeft opgedaan tijdens diverse trainingen en cursussen op fitness en bewegingsvlak. Mede hierdoor is hij in staat iedereen van een goed en aansluitend advies te kunnen voorzien.

Fitwinkel is een landelijk franchise concept met winkels in Almere, Arnhem, Hengelo, Helmond, Naaldwijk, Oosterwolde en diverse online webshops. Steeds meer mensen fitnessen thuis, in hotels, bij fysiotherapiepraktijken, bedrijven en scholen. Een gezonder leven en sportief bezig willen zijn is een trend die ook Fitwinkel ziet. Fitwinkel helpt klanten een fit, vitaal en gezonder leven te bereiken. Fitte en gedreven specialisten adviseren klanten met het maken van de juiste keuzes uit een breed assortiment fitnessapparatuur, vechtsportartikelen, fitness accessoires, sportvoeding en fitnesskleding. Consumenten, fysiotherapeuten, scheepswerven, verzorgingstehuizen, sportverenigingen en bedrijven vinden inmiddels de weg naar Fitwinkel.

De opening op 14 september zal plaatsvinden vanaf 13:00 uur met een goodiebag voor de eerste 50 bezoekers en openingskortingen. Fitwinkel Almere bevindt zich aan de Markerkant 11 26 te Almere.


Onze Ambassadeurs