Vandaag maak je kans op een 10-rittenkaart voor de voetbalfabriek t.w.v. 165,00 euro!

Geschreven door Redactie

Gezellig met je vrienden of familie indoor voetballen bij de voetbalfabriek.

Wil jij kans maken op deze waanzinnige en leuke prijs t.w.v. 165,00 euro? Laat je gegevens dan achter bij de prijs van 11 september en je doet mee! We laten je de volgende dag weten of je hebt gewonnen. 

Over De Voetbalfabriek

De Voetbalfabriek is een unieke indoor locatie waar je verschillende activiteiten kunt doen. Als je binnen bent mag je 90 minuten gebruik maken van een activiteit. Het terrein is in 3 velden verdeeld veld 1: Voetgolf. Veld 2: voetpool, snelheidsmeter, gatendoek en voetbaldarts. Veld 3 is verdeeld in voetbalkooi, panna, voetbaltennis en teqball. Je krijgt 30 minuten de tijd per veld dus op deze manier maak je een mooi rondje langs de velden en kun je tussendoor genieten van stoere graffiti’s, tafelvoetbal en voetbalbeelden op de televisie. Na afloop kun je verschillende drankjes en snacks kopen in de sportkantine.

De Voetbalfabriek biedt verschillende arrangementen: Teamuitjes, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, vrijgezellenuitjes en 'de 3e helft'. Maar losse entree is ook mogelijk. 

Wil je direct reserveren bij de voetbalfabriek? Ga dan naar de website!  


Onze Ambassadeurs