Gewonde bij schietincident, politie vindt wapen in bos langs A6

Geschreven door Redactie

Bij een schietincident op industrieterrein Poldervlak in Almere Buiten is een persoon gewond geraakt. Dat meldt de politie.

Het schietincident aan de Splijtbakweg werd woensdagmiddag net na vijf uur gemeld bij de politie. 

Op het bedrijventerrein stonden meerdere politieauto's en ambulances. Er is ook een traumahelikopter geland om assistentie te verlenen. De omgeving werd ruim afgezet. 

De politie heeft na het schietincident gezocht naar een auto die bij het incident betrokken zou zijn. Die witte Caddy werd later gevonden aan de Dwangmolenstraat. Er werd niemand bij de auto aangetroffen. De politie heeft nog geen idee wat de aanleiding is geweest voor het schietincident. 

Woensdagavond is een bos langs de afrit van de A6 in Muiderberg deels afgezet. Volgens NH Nieuws is daar mogelijk het wapen gevonden dat bij het schietincident in Almere is gebruikt. Er vloog ook een politiehelikopter boven het gebied, omdat de dader of daders mogelijk in het bos zaten.

Onze krant nog niet ontvangen?