Hockeydames verliezen topper van Schaerweijde

Geschreven door Redactie

In de overgangsklasse B hebben de dames van de Almeerse Hockey Club zondagmiddag de topper van Schaerweijde verloren. De gasten waren uiteindelijk met 2-3 te sterk op sportpark Klein Brandt in Almere.

Bij rust leidde Schaerweijde met 0-1 nadat de Almeerse dames aanvankelijk de beste kansen hadden op het openingsdoelpunt. In het derde kwart zette Luca van der Hoorn de gelijkmaker op het bord namens de thuisploeg. In het vierde en laatste kwart leek Dymara Lacroes met haar 2-1 Almere de zege te bezorgen, maar door individuele fouten wist Schaerweijde de wedstrijd in de slotfase alsnog naar zich toe te trekken: 2-3. 

Door de eerste nederlaag van het seizoen zijn de Almeerse dames ook meteen de koppositie in de overgangsklasse B kwijt. Schaerweijde heeft nu één punt voorsprong op de formatie van het trainersduo Bas Beuse en Daniel de Puysseleire.

Onze krant nog niet ontvangen?