Twee maal winst dit weekend voor badmintonners AviAir Almere

Geschreven door Badmintonvereniging Almere

Het zogenaamde dubbelweekend heeft 2x winst opgeleverd voor de badmintonners van AviAir Almere. Het team van coach Dave Khodabux blijft zo al sinds de eerste wedstrijd van het vorige seizoen ongeslagen.

Zaterdag was Hoornse BV de tegenstander in sporthal Raggers. Het werd maar liefst een 7-1 overwinning. Alleen een dames enkelspel ging verloren.

Zondag werd er afgereisd naar Zuid-Limburg waar de wedstrijd tegen Roosterse BC werd gespeeld. Het werd een zeer zwaar bevochten zege. Vier partijen werden beslist in drie games met in twee  daarvan matchpoints tegen. Die werden weggewerkt om alsnog de winst te pakken.

Almere blijft daarmee op de tweede plaats. Zaterdag 17 oktober komt koploper Drop Shot BC op bezoek. Dat wordt een ware krachtmeting.

Onze Ambassadeurs