Mijnsmaak op Instagram: Recepten met een twist

Geschreven door Redactie

Volg je Mijnsmaak, al op instagram?

Mijnsmaak is een Nederlands Instagram account met meer dan 12,6 duizend volgers! Dit account deelt o.a. recepten, kook video's met een twist, leuke foodspots en leerzame feiten over eten en drinken!

De kook video's worden gemaakt met een voice-over van google translate, dat maakt de video's nou zo leuk en grappig. De recepten die Mijnsmaak deelt kan iedereen namaken! Je vindt er recepten van ijskoffie tot aan pasta, van pasta tot aan lasagne desserts. Ja, je leest het goed, lasagne desserts!

Mijn Smaak is actief op verschillende platformen waaronder Facebook, Instagram en TikTok, en maken het koken toegankelijk voor iedereen van jong tot oud. Het doel van Mijn Smaak is om mensen te inspireren om de keuken in te gaan, en om te laten zien dat koken helemaal niet zo moeilijk is als dat het lijkt! Dit doen ze op een entertainende wijze, door de moderne taal onder de jongeren in de receptenvideo’s toe te passen. Door deze unieke aanpak vindt een groot gedeelte van de jongeren de video’s grappig, en hierdoor gaan de video’s ook met regelmaat viraal op verschillende platformen.

Sinds kort heeft Mijnsmaak ook een facebook groep geopend. Hierin kunnen jullie onderling je gerechten delen om elkaar te motiveren en te inspireren. Jong tot oud iedereen is welkom.

Op het account vinden er ook wekelijks elke donderdag win acties plaats, dit wil je toch niet missen!

Voor meer informatie kijk op de Instagram account van @Mijnsmaak! En klik hier voor de facebook groep.