Debatavond De Verrekijker is uitgesteld

Geschreven door Redactie

Door de ontwikkelingen rondom het corona-virus heeft de organisatie van de debatavond De Verrekijker besloten het evenement uit te stellen, in samenspraak met gemeente Almere en de betrokken sprekers.

De debatavond in Schouwburg Almere (KAF) stond geprogrammeerd voor donderdag 13 oktober en zou gaan over de gevolgen van 60.000 extra woningen in Almere.

Sprekers waren onder anderen Floris Alkemade (Rijksbouwmeester), Bas ten Brinke (vz CRK*, Welstand Almere), Elma van Boxel (ZUS), Liesl Vivier (gemeente Almere) en Maaike Veeningen (gemeente Almere). Burgemeester Franc Weerwind zou optreden als gastheer.

Voor de debatavond had zich al een overweldigend aanta mensen ingeschreven. Dat heeft de organisatie gesterkt om de debatavond te verplaatsen naar een moment waarop een volwaardig debat gevoerd kan worden. De opzet van het debat zal niet anders zijn en alle deelnemers hebben toegezegd er op de nieuwe datum weer bij te zijn. Een datum is nog niet vastgesteld. Dit zal worden bekend gemaakt zodra daartoe is besloten.

Onze Ambassadeurs