Column Petrie van Dorp

Geschreven door Redactie

Simpelweg gelukkig zijn 

Deze maart editie van Ons Almere staat in het teken van de Main Energie Business Challenge. De MAIN Energie Business Challenge is een evenement van Business Challenge Almere B.V. Met je eigen team moet je proberen zoveel mogelijk sponsoren te werven binnen je zakelijke netwerk, vrienden, kennissen en familie. Haalt jouw team het meeste geld op, dan win je de Challenge. De MAIN Energie Business Challenge wordt dit jaar afgesloten met een rit naar Luxemburg. 

Het is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld op te halen voor een jaarlijks wisselend goed doel. En dit jaar is het goede doel wederom Make-A-Wish. En daar ben ik heel bij mee. Want zoals velen weten draag ik Make-A-Wish een heel erg warm hart toe. Deze organisatie zorgt ervoor dat kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte, een onvergetelijke dag krijgen waarbij zij, maar ook hun naasten, even vergeten dat ze ziek zijn.  

 “Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan”, zegt Make-A-Wish. 

Het leven is al een challenge op zich, maar als je dan ook nog eens ziek wordt, dan word je toch echt wel getest. Ieder mens heeft wensen en dromen en we hopen allemaal dat die ooit nog eens uitkomen. En als ze dan uitkomen ben je op dat moment zo gelukkig dat je even de hele wereld om je heen vergeet en alleen maar ‘simpel’ gelukkig bent. Dat gevoel, dat ‘simpel’ gelukkig zijn, is het kostbaarste wat je kan bezitten. Dus wat is er nog mooier dan een ziek kind ‘simpel’ gelukkig te maken?  

Ik weet wat mij te doen staat in 2020, doe je mee? 


Onze Ambassadeurs