Los jouw puzzel op en maak kans op een bierpakket met vier Stijl bieren van Brouwerij Stijl

Geschreven door Redactie

Hou je van borrelen in het weekend? Dan is deze prijs wat voor jou!

Wil jij kans maken op dit lekkere bierpakket van Brouwerij Stijl? Stuur dan jouw oplossing in de mail en maak kans! Deelnemen is mogelijk tot 17 oktober. Stuur jou antwoord op naar puzzel@onsalmere.nl o.v.v. "Brouwerij Stijl"

Brouwerij Stijl wordt gerund door familie Geraads. Raymond is brouwer en bierkeurmeester, Anneke het creatieve brein en verantwoordelijk voor de taken achter de schermen, maar ook zij kan een aardig biertje brouwen. Hun passie voor het bierbrouwen is ontstaan in het bourgondische zuiden van hun jeugd. Na het proeven van de heerlijke Belgische bieren gingen zij zelf brouwen. De reizen naar Amerika inspireerde hen tot meer experimentele bieren. Nu kunnen ze dit goed combineren in hun eigen brouwerij in Almere en delen met de rest van Nederland. Proost!