BeautyVal heeft een Like-en-winactie met Ons Almere op Facebook!

Geschreven door Redactie

Kent u BeautyVal nog? Vorige week plaatste de redactie een artikel over de opening van de nieuwe locatie in Almere-Buiten. Deze week mogen wij de Facebook Like-en-winactie promoten, die online staat op de pagina van Ons Almere!

Neem snel een kijkje, want je maakt kans op een ontspanningsmassage voor je rug, schouders en nek!

Over BeautyVal

BeautyVal werkt uitsluitend met de heerlijke kwalitatieve producten van Cenzaa. Een 100% Nederlands merk en werkt met een hoge dosering werkstoffen die grenzen aan het medische. Cenzaa is een merk met hoogwaardige werkstoffen om zo maximale huidverbetering te bereiken, en dat merk je! Een behandeling bij BeautyVal is een treatment voor body & soul. Alle producten van Cenzaa voelen heerlijk zacht aan en zitten vol met vitamines en antioxidanten. Prettig om je dag mee te beginnen of je dag mee te eindigen. 

De actie

De actie loopt sinds maandag op onze Facebook pagina. Om kans te maken op deze heerlijke ontspanningsmassage bij BeautyVal hoef je maar weinig te doen! ???? 


De regels zijn simpel: 

- Vind de pagina van OnsAlmere leuk;

- Vind de pagina van Beautyval leuk; 
- Geef een leuke reactie, tag je vrienden, maak er samen met ons iets leuks van! 


Aankomende vrijdag zullen wij de winnaar bekend maken van deze heerlijke ontspanningsmassage. Wil je mee doen? Wij verwijzen je graag door naar onze Facebook pagina. Klik hier om doorverwezen te worden. 

Afspraak inplannen

Je kan bij BeautyVal terecht voor een manicure, pedicure, waxafspraak en wenkbrauwstyling. Tevens kun je genieten van heerlijke wellness- en schoonheidsbehandelingen die uitgevoerd worden met dé kwaliteitsproducten van Cenzaa. Bij Beautyval ben je verzekerd van schoonheid, rust en ontspanning. Een écht moment voor jezelf!

Wil je meteen een afspraak maken bij BeautyVal? Klik dan hier. Liever eerst wat meer informatie lezen? Klik dan op deze link.  

Via deze link kun je de win actie bekijken!