Top 3 gezichtsmaskers

Geschreven door Redactie

De top 3 van beste gezichtsmaskers voor reiniging en hydratatie zijn deze maskers! Je ziet al resultaat binnen een week, soms zelfs een dag!

Dan moeten ze wel heel goed zijn, toch? Je vraagt je nu natuurlijk af welke maskers dit zijn, waar wacht je op? Lees snel verder!




Op nummer 3 staat de Skin Act Pure Active Charcoal 3in1 Control Reiniging


De 3 in 1 complete reiniging van Garnier kan als een reiniging, scrub of masker gebruikt worden om mee-eters te verminderen en te voorkomen.




2. Het Garnier SkinActive Hydra Bomb Hydraterend Tissue Gezichtsmasker met granaatappelextract en hyaluronzuur geeft je huid een hydratatieboost.


Het tissue masker vermindert fijne lijntjes en is een vochtboost voor je huid,


En op nummer 1 staat natuurlijk dé groene kleimasker van Holland & Barrett (de Tuinen) Dit is het ideale masker voor een onzuivere vette huid, puistjes en mee-eters. Het masker bevat Tea Tree en Lavendelolie. En de groene leem is sterk reinigend. Kant en klaar masker voor het gezicht en/of lichaam. Dringt diep in de poriën door, als extra werkstof is er Tea Tree olie en lavendelolie toegevoegd. Groene leem is sterk reinigend, rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen.



Onze Ambassadeurs