Het "asociaalste" restaurant van Nederland

Geschreven door Redactie

Geen netjes ja-knikkende obers of vriendelijke serveersters. De Beurs in Rotterdam noemt zichzelf het asociaalste restaurant van Nederland. Voor slechte recensies zijn ze niet bang, die willen ze juist graag.

Gasten kunnen rekenen op een flinke portie kritiek en onaardige opmerkingen tijdens hun maaltijd. Iedereen wordt van top tot teen geroast. Of het nu gaat om je kleding, uiterlijk of gedrag.

Het restaurant, dat door de maatregelen tijdelijk dicht is, bedacht dit opvallende concept vanwege de corona crisis. Doordat er nog maar dertig mensen mochten komen eten, wilde ze iets extra’s bieden. Omdat de serveerders houden van grappen bedachten ze om hun klanten continu te kakken te zetten. Volgens de medewerkers is het een ‘onvergetelijke ervaring’. Betreden van het restaurant is geheel op eigen risico. Eenmaal binnen worden er gelijk onaardige dingen gezegd. Wie een gezellig avondje uiteten wil kan daarom beter ergens anders reserveren. Maar voor mensen met zelfspot die een avondje willen lachen is dit restaurant perfect.