Drietal in Limburg opgepakt na achtervolging

Geschreven door Redactie

Drie Almeerders zijn woensdagmorgen opgepakt in het Limburgse Born nadat ze voor de politie op de vlucht waren geslagen. In de auto van het drietal is volgens de politie inbrekersgereedschap gevonden.


De auto van de Almeerders trok de aandacht omdat er valse kentekenplaten op zaten. Toen de bestuurder merkte dat de politie achter hem reed, zou hij er vandoor zijn gegaan. Volgens de politie ontstond er een achtervolging waarbij zeer hoge snelheden werden behaald. 


Op de Mitsubishi Avenue in Born raakte de vluchtende bestuurder van de weg en kwam de auto vast te zitten in een hekwerk. De Almeerders klommen toen nog via het dak van de auto over het hek, maar zijn later op het bedrijventerrein opgepakt. De verdachten zijn een man van 26 en twee mannen van 24.

Onze Ambassadeurs