Werkstraf voor stiekem filmen in douche sportschool

Geschreven door Redactie

Een man uit Almere krijgt een werkstraf van 50 uur omdat hij vorig jaar januari stiekem filmde in de douches van de Almeerse sportschool DeMIX. De man gebruikte een lege shampoofles met een telefoon erin en zette die strategisch in een hoekje.


Twee minderjarige meisjes vonden de fles verdacht en ontdekten het verborgen mobieltje. Nog voordat de Almeerder kon worden aangesproken, verwijderde hij de geheugenkaart en spoelde die door het toilet. Die dag zou er twee uur lang gefilmd zijn met het toestel.


Eerder ook al opnames gemaakt

De Almeerder gaf in de rechtszaal toe dat hij daarvoor al 'enkele keren' op dezelfde manier opnames in de doucheruimte had gemaakt. Dat deed hij vooral voor 'de kick' van het verkrijgen van beelden zonder betrapt te worden, aldus de man. Na zijn aanhouding zocht de Almeerder direct hulp en inmiddels staat hij onder behandeling voor zijn pornoverslaving.


De man moet beide meisjes 500 euro smartengeld betalen. Zij leefden lang in angst dat er opnames van hen zouden verschijnen. De Almeerder verzekerde in de rechtszaal dat die beelden er echt niet zijn, ook niet van andere sportschoolbezoekers.


Als de Almeerder nog een keer in de fout gaat, krijgt hij sowieso een werkstraf van 50 uur.

Onze Ambassadeurs