Weekendafsluiting A6 Almere richting Amsterdam

Geschreven door Beau de Lange wendels

Rijkswaterstaat voert op een aantal plaatsen onderhoudswerkzaamheden uit op de A6. hierdoor is de hoofdrijbaan van de A6 richting Amsterdam tussen Almere-Oostvaarders (8) en het knooppunt Gooimeer in het weekend van vrijdag 30 oktober 20.00 uur tot en met maandag 2 november 05.00 uur afgesloten.

Ook zijn enkele op- en afritten dicht. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Ook worden bij deze werkzaamheden, zoals overal in Nederland, gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat afstand wordt gehouden en minder mensen en materieel tegelijkertijd op een wegdeel worden ingezet. De hinder voor het verkeer wordt echter tot een minimum beperkt. Hierdoor zou het eventueel ook kunnen uitlopen.

Onze krant nog niet ontvangen?