Monkey Moves komt naar Almere

Geschreven door Redactie

Sportorganisatie Monkey Moves opent een locatie in Almere. De sportorganisatie voor kinderen tussen de 1,5 jaar en 9 jaar gaat vanaf komende week van start. 

Al lange tijd zet Monkey Moves zich in voor een generatie die meer sport. Dit doen zij om iets te doen tegen het sociale isolement, misinformatie en obesitas. “Een strijd waarin de gemeente van Almere veel aandacht besteedt met mooie, goed georganiseerde initiatieven, maar het blijft een zware strijd”, aldus Armand Steengraver, Monkey Moves ‘Gorilla’ van Almere.

“Vanuit het Sociaal ondernemerschap Monkey Moves Almere gaan we werken aan een gezondere generatie waarbij sporten normaal is. Het doel is om voor eind 2021 300 kinderen per week extra aan het sporten te krijgen via onze sportlessen, onze lessen en workshops bij kinderdagverblijven en basisscholen of de sportdagen”.

De wekelijkse lessen die gegeven worden gaan over spelen, lekker bezig zijn maar vooral om plezier maken. Onder begeleiding van gediplomeerde leerkrachten worden de kinderen geïntroduceerd en op het eigen niveau begeleid bij de 11 meest uitgevoerde sporten in Nederland. 

De eerste les gaat van start in de gymzaal op de Vrijmark 111 in Almere Haven. Voor meer informatie kan er gevonden worden op www.monkeymoves.nl/Almere/


Onze Ambassadeurs