Talentvolle muzikale studenten geven nachtelijk concert

Geschreven door Redactie

Veel mensen kennen ze wel, die studenten in Almere. Voor sommigen zijn ze een last op de schouders en voor anderen nostalgie en een mooie en drukke periode naar hun eigen studententijd. De algemene burger denkt dat studenten niet meer doen dan bier zuipen en slechte cijfers behalen. Toch zijn er vele onbekende Almeerse studenten die de rest van Almere verbazen met hun talenten, kennen en kunnen.

Dinsdagavond is een bekende drukke studentenavond in de stad Almere. Het is een avond waarin wordt gelachen, gedronken gedanst en gezongen. Avonden waar ontmoetingen ontstaan met nieuwe mede studenten of met oude bekenden. Eergisteravond, was zo'n avond en liep uit in een spontane muzikale actie.

Studenten Aniek de Boer en Amy Segers kennen elkaar al enige tijd. In feite spelen zij samen in de Tizmusic band. Sinds enige tijd staat er een piano op station Almere Centrum die gratis bespeeld kan worden. Aniek en Amy pakten die kans en speelden de sterren van de hemel.

Zie onderstaand filmpje van de spontane performance: