Horizon Flevoland treedt toe tot netwerk Trade and Innovate NL

Geschreven door Redactie

Trade and Innovate NL, het landelijk netwerk van publieke organisaties dat zich inzet voor de internationalisering van het Nederlandse bedrijfsleven, is vandaag uitgebreid met de 12e partner, de regionale ontwikkelingsmaatschappij Horizon Flevoland.


Horizon Flevoland zet zich in om ondernemers te laten groeien en tegelijkertijd maatschappelijke opgaven te realiseren. Als partner van Trade and Innovate NL draagt Horizon Flevoland bij aan de gezamenlijke kracht van het netwerk, om Flevolandse en Nederlandse ondernemers nog beter te ondersteunen in hun internationale ambities.
 
Nederlandse bedrijven worden getroffen door COVID-19 en de concurrentie met opkomende economieën neemt toe. Trade and Innovate NL zet zich dagelijks in voor de internationalisering van het Nederlandse bedrijfsleven, die juist in deze tijd van belang is. Door samen te werken versterkt Nederland zijn positie in het buitenland. Trade and Innovate NL organiseert (digitale) evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Deelnemende partijen zijn Amsterdam Trade & Innovate, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Brainport Development, Horizon Flevoland, InnovationQuarter, NV Economische Impuls Zeeland (Impuls), Limburgs Instituut voor Ontwikkeling en Financiering (LIOF), de investerings- en ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland (NOM), de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland NV (Oost NL), Rotterdam Partners, Utrecht Region en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), in samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken en van Economische Zaken en Klimaat.
 

Onze Ambassadeurs