Almere Onderneemt: e-scootermax

Geschreven door Redactie

De wereld van mobiliteit is heel snel aan het veranderen.

Dit is nu ook zeer goed te zien gedurende deze rare periode waarin wij als samenleving zitten.
We moeten overal met z’n allen anderhalve meter houden. Ondanks dat niet altijd even makkelijk is om te doen. Vooral het openbaarvervoer is hierin een obstakel. Je ziet dat mensen nu veelal opzoek gaan naar een alternatief. Ook met het oog op het milieu.

Zo ziet Harry Wijnschenk, eingenaar van e-scootermax dan ook een stijging in de verkoop van elektrische scooters. Bij e-scootermax kan je de Niu scooter kopen. Zij zijn tevens ook de enige in Flevoland en Noord-Gooi waar je terecht kan, als het gaat om specialisatie in de Niu scooters.

Harry ziet graag dat de traditionele fossiele brandstof scooters snel vervangen worden voor schoner vervoer. Daarbij kan de gemeente ook een belangrijke rol spelen. Zo meent Harry dat je bijvoorbeeld een inlever bonus kan geven aan hen die hun benzine scooter inruilen voor de aanschaf van een elektrische scooter. Uiteraard moeten de oplaadpunten ook snel gaan verdubbelen.

Naast dat het schoner is voor het milieu, zijn er nog enkele voordelen aan elektrisch rijden. Zo ben je minder kwijt aan onderhoud, rijd je niet in de stank lucht van de uitlaat en ben je goedkoper uit met het opladen dan een volle tank.

Zelf hebben wij ook gereden op een Niu scooter van e-scootermax. De kracht is erg verassend. De scooter is stiller

Voor meer informatie kan je terecht op:

e-scootermax

Via onderstaande link kan je de interview bekijken:

Interview

Onze Ambassadeurs