Truffels met Oreo en chocolade

Geschreven door Redactie

Met maar 3 ingredienten maak je deze chocolade truffels met een vulling van Oreo koekjes

Ingredienten:

2 rollen Oreo koekjes a 154 gram, 200 gr witte chocolade en 75 gram monchou.

Bereiding:

Doe de Oreo koekjes in een keukenmachine en maal fijn, bewaar ongeveer 2 a 3 eetlepels van de kruimels en zet apart. Voeg de roomkaas of chocoladepasta toe aan de rest en maal dit er door heen. Draai kleine balletjes van het mengsel en leg deze op een stuk bakpapier of aluminiumfolie. Laat ze opstijven in de koelkast (1 uur) of in de vriezer (20 min). Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie. Haal de balletjes een voor een door de chocolade en leg de truffels weer terug op het papier of folie. Kruimel wat van de Oreo kruimels over de chocolade truffels en laat ze hard worden in koelkast of vriezer.