Kinderen halen enorm bedrag op met kinderpostzegels

Geschreven door Redactie

De kinderen hebben met de Kinderpostzegelactie dit jaar 7,6 miljoen euro opgehaald. Dat is wel minder dan de vorige jaren, maar de organisatie is er toch blij mee. Want het verkopen van de kinderpostzegels ging dit jaar op een andere manier.

De kinderen konden vanwege corona minder makkelijk langs de deuren. Daarom was het voor het eerst mogelijk om een videoboodschap te maken en je familie online te vragen of zij postzegels wilden kopen.

Ook was er dit jaar een verkoopbox gemaakt met postzegels erin. De kinderen konden de box voor de deur neerzetten, zodat ze beter afstand konden houden.

120.000 kinderen deden mee aan de actie. Ze verkochten gemiddeld 8 velletjes postzegels per persoon. Het geld dat zij hadden opgehaald wordt gebruikt om kinderen die thuis problemen hebben te helpen.Onze Ambassadeurs