Tixxio en Almere City FC storten zich in nieuw ticketingavontuur

Geschreven door Redactie

Tixxio en Almere City FC gaan een verregaande samenwerking aan op het gebied van ticketing. Het platform voor de evenementenbranche uit Lelystad rolt binnenkort een zakelijk platform uit voor de commerciële afdeling van Almere City FC.

Waarbij tijdrovende processen geautomatiseerd worden. Ook neemt het bedrijf de ticketingsite van de voetbalclub onder de loep.

“Wij waarderen het dat Almere City FC voor een nieuw platform als Tixxio openstaat. Er is een goede persoonlijke klik en vinden wij het gaaf dat Almere City FC actief met ons meedenkt en ideeën aandraagt, waardoor beide partijen zichtbaar sterker worden. Zo hebben we onder andere tijdrovende processen, die eerst manueel werden gedaan kunnen automatiseren en vereenvoudigen.”

Het nieuwe zakelijke platform wordt bij de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles voor het eerst in gebruik genomen. Beide partijen zetten in op een mooie en langdurige samenwerking. Moggré: ,,Wij willen Almere City FC helpen met het doorgroeien richting de promotie naar de Eredivisie en verder.”

Onze Ambassadeurs