Gemeente Almere organiseert online evenement tijdens Dag van de Ondernemer

Geschreven door Redactie

De gemeente Almere organiseert op vrijdag 20 november een evenement tijdens de Dag van de Ondernemer. Door de coronamaatregelen vindt het evenement online plaats.

Het online evenement, dat vrijdagmiddag rond 14:00 uur begint, heeft als onderwerp 'Samen sterker uit de crisis'. Veel ondernemers hebben het deze tijd lastig om het bedrijf verder op te bouwen, bestaande klanten te behouden of juist een bedrijf te starten.

Tijdens het online evenement gaan veel gastsprekers hun verhaal vertellen. Het evenement begint rond 14:00 uur met een kick-off van wethouder Maaike Veeningen. Daarnaast vertelt onder andere gastspreker Danny Frietman over de huidige ontwikkelingen, obstakels en kansen. Bovendien komen er ook andere mensen aan het woord van verscheidene ondernemingen uit Almere. Ook worden er kennissessies gehouden en is er nog ruimte voor vragen te stellen in de livechat.

Een ieder die interesse heeft om het online evenement bij te wonen kan zich opgeven via www.businessevenementen.com/dvdoalmere


Onze Ambassadeurs