PIT Veiligheidsmuseum is weer open, maar reserveer online!

Geschreven door Redactie

PIT Veiligheidsmuseum is vanaf vandaag weer open

Je kunt nu online reserveren, bij voorbeeld voor de Kerstvakantie.


De medewerkers van PIT Veiligheidsmuseum hebben de afgelopen tijd werkelijk alles op alles gezet om het museum coronaproof en veilig te maken. Dat is gelukt! De deuren zijn vanaf donderdag 19 november 2020 weer geopend. Elianne Moes laat weten, dat het een zware tijd is geweest. Immers, het museum moest twee keer dicht en dat heeft heel wat bezoekers gekost. "Maar we zijn er gelukkig weer!", zegt ze. 


PIT Veiligheidsmuseum is hét museum voor politie, brandweer en ambulance. De bezoeker ontdekt daar alles over heden, verleden en toekomst van onze veiligheid. Je kunt er van alles bekijken, maar ook actief meedoen. Er is namelijk altijd iets leuks te doen bij PIT! Doe een speurtocht, haal je skelterrijbewijs, bekijk de politiecel en ontdek de wapenkluis! 


Verder is er een tentoonstelling over internationale uniformen van de politie. Interessant om eens te bekijken, Daarnaast zie je in een documentaire waarin wordt verteld hoe de verschillende hulpdiensten de coronacrisis tot nu toe hebben ervaren.  


Dus ben je op zoek naar een leuk uitje in de kerstvakantie? Koop dan nu je tickets en reserveer een tijdslot!  


Het PIT Veiligheidsmuseum, Schipperplein 4, Almere, is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11 tot 15 uur. 


Tickets reserveren kan via www.pitveiligheid.nl

Onze Ambassadeurs