Fempreneurs in the City #Almere: online business talkshow

Geschreven door Redactie

Fempreneurs in the City 

Kennis- en netwerkevent waar ondernemende vrouwen centraal staan


Ondernemen en inspireren zijn de kernwaarden van een kennis- en netwerkevent waarin ondernemende vrouwen centraal staan. In de online editie, op woensdag 25 november om 19.45 uur, staan twee ondernemers te centraal: Angela Loy (Macblogster) en Burcin Kokmeijer-Dagli (Burcindagli & Omay bags). Onder leiding van host Awura Abena Simpe gaan zij in gesprek over verschillende aspecten van ondernemen. En met hun ervaringen kun jij wellicht je voordeel doen!

Daarnaast pitcht de Soap foundation en dat wordt gevolgd door een digitaal netwerkmoment. De toegang is 12:50 euro voor leden en 15:00 euro voor niet-leden. Je ontvangt op de dag van het event de link naar het online evenement.
 Fempreneur in the City: Business talkshow is een productie van RNC Events.  


Voor meer informatie: Rosalinda Nieuwboer | RNC Events, rosalinda@rncevents.nl tel. 06 - 154 202 79 
Onze Ambassadeurs