NL-Alert controlebericht op 7 december

Geschreven door Redactie

Maandag 7 december rond 12.00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland.

Het NL-Alert controlebericht ontvangt u op uw mobiel. Let op: het NL-Alert controlebericht kan luid binnenkomen als u een koptelefoon of oordopjes gebruikt.

Met het landelijke NL-Alert controlebericht kunt u ervaren hoe het is om een NL-Alert te ontvangen. U ontvangt NL-Alert op uw mobiel. Daarvoor hoeft u niets te doen. Wanneer u een NL-Alert op uw mobiel ontvangt, laat uw telefoon een hard en doordringend alarmgeluid horen. NL-Alert is ook te zien op steeds meer digitale reclameschermen en digitale reisinformatieschermen in het openbaar vervoer. Ziet u een NL-Alert? Lees meteen het bericht, kom in actie en help anderen.

Onze krant nog niet ontvangen?