Overval gepleegd aan de Houtstraat

Geschreven door Redactie

Aan de Houtstraat in Almere Haven heeft er donderdagavond rond 19:45 uur een overval plaatsgevonden. De politie vraagt naar getuigen die donderdagavond aanwezig waren.

Donderdagavond kwamen twee mannen een winkel in de Houtstraat binnen. Het is niet precies bekend wat voor spullen maar de overvallers hebben een buit meegenomen vanuit de Action. Ook is het niet bekend naar welke richting de mannen zijn gevlucht. 

De twee mannen waren volgens het winkelpersoneel donker gekleed. De ene overvaller was rond de 1.70 meter lang, had een dun postuur en was rond de 18 jaar à 20 jaar. De tweede overvaller was rond de 1.85 meter lang, rond de 15 jaar à 18 jaar en had ook een dun postuur. 

Eenieder die tussen 19:30 uur en 20:00 uur in de omgeving van de Houtstraat was en iets opmerkelijks heeft gezien wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. De politie bereiken kan via  0900 8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000. 

Onze Ambassadeurs