DJ Freddy Moreira op ‘Echnaton Quarantaine Party’

Geschreven door Redactie

Echnaton zet zich met ‘De Pot 2000’ in voor Voedselbank Almere (voorheen VLA). De school wil echter voor elke Almeerder een steuntje in de rug zijn. Daarom is er op donderdagavond een schoolfeest voor iedereen. “Een kerstgala met 1000 leerlingen in onze aula is dit jaar door corona geen optie, maar thuis kan iedereen zich weer even jong voelen.”

De school is druk met het ophalen van 2000 houdbare producten voor Voedselbank Almere. “Bij dit evenement hoort ons traditionele kerstgala”, zegt afdelingsleider Marlies Haukes. “Leerlingen en personeel kijken er het hele jaar naar uit. TP Productions weet als geen ander de juiste sfeer te maken met licht, geluid, effecten en de beste DJ’s. Het zou zonde zijn als we ons dit door corona laten ontnemen. Daarom maken we er een onlinefeestje van voor heel Almere en kan iedereen zich weer even scholier voelen.”

“Uitbundig dansen in je eigen slaapkamer… het kan”, zegt Haukes. “Maar alleen kijken en luisteren mag natuurlijk ook. DJ Freddy Moreira is een van de meest geboekte dj’s van Nederland, maar er is meer te beleven op de stream van Echnaton FM. Onze eigen DJ EC Listening zal een set draaien die zich laat omschrijven als disco-funk-soul, dus voor de ‘ouders’ van de leerlingen valt er ook iets te halen. Verder kleden we het aan met optredens van leerlingen en natuurlijk een warm woord van onze eigen ‘reverend’ Hedwig Kapel.”

De ‘Echnaton Quarantaine Party’ is - net als De Pot 2000 - te zien en te horen op de website van Echnaton FM: www.echnatonfm.nl. Het feest start om 20.00 uur en eindigt om 24.00 uur. Vrijdag om 12.00 wordt ‘De Pot 2000’ feestelijk afgesloten met de nummer 1 uit de lijst en de bekendmaking van de opbrengst.


Onze Ambassadeurs