Stichting Prisma Almere overhandigt cheque aan Stichting Opkikker

Geschreven door Redactie

Stichting Prisma Almere doneert 1640 euro aan Stichting Opkikker. Op 10 december heeft Prisma de cheque uitgereikt en werd deze hartelijk in ontvangst genomen door Sanne van der Horst van Stichting Opkikker. 

De opbrengst van deze cheque komt voort uit het kerstpakket van Prisma.  


Stichting Prisma Almere vindt het belangrijk om bij te dragen aan ‘het Almeerse’ en dus lokale ondernemers en stichtingen te ondersteunen. Daarnaast wordt met aandacht en liefde een kerstpakket bedacht om collega’s een mooi bedankje te geven voor hun waardevolle inzet en betrokkenheid bij de organisatie en Almeerse kinderen. Dit jaar is daarom gekozen om een pakket af te nemen, waarbij de collega’s een keuze konden maken uit cadeaupakketten van: 

• Lunchroom Tante Truus in Almere en Cadeauwinkel annex theemakerij Kleurkracht (beide sociale ondernemingen van Triade – pakket bestaat uit een high tea of borrelplate bij Tante Truus en een sfeerpakket gemaakt door Kleurkracht)

• Thermen La Mer

• 036 Natuurlijk en Almeerse Weelde

• Chocolaterie BonBoni

Collega’s konden ook ervoor kiezen om het bedrag te doneren aan het goede doel Stichting Opkikker. Met een mooi resultaat: 1640 euro
.


Onze Ambassadeurs