Informatie over de winkels in Flevoland

Geschreven door Redactie

Winkelketen HEMA laat weten dat alle filialen open zijn.

"Alle filialen in Nederland zijn gewoon open voor levensmiddelen en andere essentiële producten, die je ook in de supermarkt kan kopen", meldt de keten op Twitter. De kleding, woonspullen en cadeautjes kunnen alleen nog online besteld worden. De bestelling kan vervolgens worden afgehaald in de winkel.


Het kabinet liet maandag weten dat alleen winkels die essentiële spullen verkopen nog open mogen. Genoemd werden onder meer supermarkten, slagers en bakkers.  


Alle bibliotheken in Flevoland houden vanwege de lockdown de deuren dicht. Bij de Flevomeer bibliotheken worden alle uitgeleende materialen automatisch verlengd tot de leden weer fysiek naar één van de vestigingen kunnen komen. Wie tijdens de lockdown graag wil lezen en lid is van de bibliotheek, kan e-books lenen of een pakketje 'echte' boeken laten samenstellen door de bibliotheekmedewerkers. Dit kan na twee werkdagen worden afgehaald. De bibliotheek is elke dag tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar om hulp te bieden bij inlogproblemen en het lenen van digitale boeken en tijdschriften.  


Wil je meer informatie lezen over de winkels in Flevoland hou dan de live blog van Omroep Flevoland in de gaten.  



Onze Ambassadeurs