Martine Smeets met Nederlandse handbalsters uitgeschakeld op EK

Geschreven door Redactie

Handbalster Martine Smeets uit Almere is met het Nederlands team uitgeschakeld op het EK in Denemarken.

Een nipte zege van 28-27 op Duitsland leverde maandagavond weliswaar twee punten op, maar de overwinning met maar één doelpunt verschil was te weinig om nog zicht te houden op het bereiken van de halve finales.

Oranje speelt dinsdag nog een wedstrijd tegen Roemenië, maar de uitkomst van dat duel kan de ploeg niet meer redden. 

Noorwegen is al zeker van een plek bij de laatste vier. Duitsland en Kroatië vechten om het tweede plaatsbewijs in de halve finales uit groep II. Het Nederlands team zal zo voor het eerst na vijf grote titeltoernooien niet in de halve finales staan.

Onze krant nog niet ontvangen?