Nieuwe plannen voor de Flevo Weekend Show

Geschreven door Redactie

De Flevo Weekend Show heeft nieuwe plannen. De Flevo Weekend Show is een radioprogramma van de FlevoZiekenOmroep. Het programma wordt elke zaterdag tussen 15:00 uur en 17:00 uur uitgezonden door René Homan en zijn vrouw Yvonne.

Het programma bestaat al jaren waardoor er ook al verscheidene gasten in de show te horen zijn geweest. Zo zijn onder andere Tineke Schouten, Ruben Anthony, Jörgen Raymann, Franc Weerwind, Klaas Wilting en Ben Cramer langsgekomen. Daarnaast biedt het radioprogramma ook ruimte voor talent. Doordat de Flevo Weekend Show een samenwerking heeft met Zangschool Lotte van den Broek hebben leerlingen de kans om op te treden in het radioprogramma.

Door de coronamaatregelen kunnen de uitzendingen nu niet doorgaan. De studio is namelijk gevestigd in het Flevoziekenhuis waardoor er geen programma’s gepresenteerd mogen worden. Oude radioprogramma’s kunnen teruggeluisterd worden via www.flevoweekendshow.nl. Toch is presentator René niet stil gaan zitten de afgelopen tijd. De Flevo Weekend Show is namelijk op bezoek geweest bij de gasten aangezien de gasten niet naar de studio kunnen komen. Zo is de Flevo Weekend Show al op bezoek geweest bij zanger Ben Cramer, zanger Dries Roelvink en sportschool Compound Gym. Ook is presentator René een bezoek gaan brengen aan personeel van zorginstellingen in Almere om hen een hart onder de riem te steken door middel van een fotolijst. Bovendien is René te gast geweest op EASY 95.5FM bij het radioprogramma Brandend Verlangen.

Ook zijn er andere plannen met de Flevo Weekend Show. Zo zijn er ideeën om een eigen radiostudio in te richten en daar meer programma’s te maken. Daar worden nog sponsors voor gezocht. Daarnaast is het ook de bedoeling dat er een eigen wijnmerk op de markt komt. Ook gaat René zich inzetten met activiteiten voor de Stichting ALS. Er wordt, rekening houdend met de coronamaatregelen, volgend jaar een benefietconcert georganiseerd. Uiteraard wordt er dan ook aandacht besteed voor Stichting ALS op de radio.

De Flevo Weekend Show is op sociale media te volgen via Facebook en Instagram. Wil je een keer zelf optreden in de Flevo Weekend Show of heb je andere vragen? Dan kan er gemaild worden naar flevoweekendshow@outlook.com.


Onze Ambassadeurs